כניסה
למנויות
צרו קשר

"שניצל" פורטבלו של אפרת

"שניצל" פורטבלו של אפרת

 

רכיבים:

2 פטריות פורטבלו ענקיות

לבלילה:
1/2 כף שמן זית
כפית סילאן
כף קורנפלור/ או ביצה 
מלח פלפל פפריקה מתוקה
מעט מים

1/8 כוס פירורי לחם

 
אופן ההכנה:
טובלים את הפטריות בבלילה ואז בפירורי הלחם ומכניסים לתנור מחומם ל200 מעלות טורבו לעשר דקות
 
כיצד נתייחס?
2 פטריות=מנת פחמימה
אם הוספנו ביצה אז זו גם מנת חלבון.
להאמין. לפעול. להגשים.